18 Temmuz 2011 Pazartesi

pronovias gelinlikler ne kadar?

evet efendim pronovias gelinlikler, gelinlik dünyasının uluşılabilir, alınabilir birincisi gibi görünüyor. açıkçası biz akay vb. yerleri de gezdik ve en güzellerinin pronoviasda olduguna karar verdik. :)

pronovias gelinlikler tahmin edildigi şekilde çok pahalı degiller. pronoviasta ne yazıkki aksesuar, duvak vb. şeylerden geçirmekteler :) ancak gerçekten duruşu olsun vs. kaliteli oldugu her yerinden belli oluyor. bence eger diktirmeyecek ve satın alacaksanız akay vb. yerine pronoviası tercih edebilirsiniz.

sizler için bu sene bir de vakko weddingi gezip onun hakkında da yorum yapacagım. pronovias gelinlikler aşagı yukarı en pahalısı 2bin euro civarında ve bence herkese göresi var :) biz geçen sene bir arkadaşımız için akaya bakmıştık begendigimiz model 3300tl civarındaydı. ama arkadaşım 3600liraya pronoviastan almayı tercih etti ven güzelini yaptı, çok zarif bir gelin olmuştu.

ancak duvaklar pronoviasta oldukça pahalı yani düz bir tül 400 euro gibi bir rakamdı, bu nedele duvak için daha uygun bir şeyler bakabilirsiniz bence. ama bunlar için nerelere bakabilirsiniz bilemiyorum. son zamanlarda duvak zaten saçtan çıkarılan bir aksesuar halini aldı. ben de çıkarılabilir bir duvak tercih edilmesinden yanayım. zaten hava yeterince sıcak oluyor bir de üstüne gelinligin agırlıgı bir de duvak oldu mu oooh oooh sıcaktan yapış yapış bir gelin istenilen bir şey degil tabiki de.

şimdilerde duvak yerine saça bir aksesuar  tercih ediliyor gördügüm kadarıyla. fascinator dedigimiz cinsten aksesuarlar tercih edilebilir ama bu da elbette ki bi yerden sonra rahatsızlık verebilir. fascinator örnekleri ile yazıma son vermek istiyorum

 
 ilk örnegimiz styledown under adlı siteden burada bi kaç degişik şey de bulabilirsiniz 
 ikincisi allwomentalks adlı siteden
3.sü de her zaman konumuz olabilecek bir site :) royal wedding magazine adlı blogtan 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder